„Restaurantul HAPPY” ii hrănește pe cei înstăriți Pentru Ai Hrăni Pe Cei Săraci.

Treceți prin Botoșani sau ați ieșit în oraș?- există un nou restaurant: HAPPY  unde se servește o sărbătoare a altruismului. https://www.happyhouserestaurant.ro/

Restaurantul HAPPY se află în Botoșani, in apropierea Inspectoratului Școlar

Happy & House Restaurant

Strada Trandafirilor 30, Botoșani 710202

0756 314 281

https://maps.app.goo.gl/dhPaNZABRe2fd5ax6 . 

Acest restaurant hrănește atât “bogați”, cât și săraci cu brațele larg deschise. În timpul zilei, restaurantul HAPPY funcționează ca alte restaurante rafinate.

Puteți servi micul dejun, o cafea delicioasa, deasemenea bucătării noștri vă așteaptă cu preparate culinare proaspete pe tot parcursul zilei. 

  Happy House Restarant oferă o experiență complet deosebită în ceea ce privește planificarea și realizarea evenimentelor, îmbinând în mod inedit calitatea serviciilor, bunul gust și eleganța prezentărilor.

Fie că este vorba de un eveniment corporativ ori unul de natura socială, o nuntă sau un botez, țelul nostru este acela de a îndeplini cu dedicare și implicare până și cele mai înalte exigențe.

https://www.facebook.com/happyhousebotosani/

Adevărata magie a acestui restaurant este că în fiecare seară se transformă … Sutele de mese cumpărate pe tot parcursul zilei oferă suficienți bani pentru ca restaurantul să servească o cină zilnică persoanelor fără adăpost, bătrânilor nevoiași , etc.gratuit ,prin organizația umanitară cu același nume Asociația HAPPY : https://www.asociatia-happy.ro/

Mulți oameni fără adăpost se află în situația în care nu reușesc să își procure o masa zilnica. Asociația HAPPY, prin restaurantul propriu v-a reuși să hrănească peste 100 de persoane, oameni ai străzii, bătrâni singuri sau copii din familii nevoiașe. 

Oamenii străzii vor putea beneficia de o masă zilnic prin serviciul delivery al  restaurantului, bătrânii singuri deplasabili vor beneficia săptămânal, prin rotație, de o masă caldă în incinta restaurantului,unde le veți putea ține companie .

Restaurantul permite clienților să renunțe la etichetarea persoanelor  „fara adăpost” sau “fără familie” pentru o clipă și să se bucure de aromele depline de a fi „uman”.

Restaurantul HAPPY are prima locație  în Botoșani, urmând a fi deschis  în Suceava și Iași,toate conduse de Ivan Ionela  

https://adevarul.ro/locale/botosani/povestea-tinerei-si-a-sacrificat-cariera-dragul-orfanilor-nevoiasilor-ionela-ivan-speranta-iadul-saraciei-1_54c3588f448e03c0fde8ca24/index.html  de asemenea, fondatorul unei organizații caritabile locale, https://www.asociatia-happy.ro/ , care în decursul anilor a reușit să mobilizeze un număr impresionant de persoane spre “O lume mai buna!”

https://www.facebook.com/asociatiahappy/

Donează un meniu și hrănește un bătrân!

Selectați metoda de plată
Informații personale

Informații despre cardul de credit
Aceasta este o plată securizată prin criptare SSL.

Total donație: €5,00 O singură dată