Directioneaza 20% din impozitul pe profit

Directioneaza 20% catre Asociatia H.A.P.P.Y

Asociatia H.A.P.P.Y a fost infiintata in anul 2014, de atunci ajutăm oamenii fără adăpost în fiecare an, spijinim cauze sociale, educaționale și ne implicăm în orice acțiune care duce la creșterea nivelului de viață a semenilor noștri. Am crescut de la an la cu ajutorul oamenilor cu suflet care au donat sau implicat și ne-au ajutat în toate acțiunile și proiectele pe care ni le-am propus. Vrem să evoluăm în permanentă, de aceea avem nevoie în continuare de sprijinul vostru pentru a ne ajuta semenii în suferință. Acest lucru este posibil prin donații, sponsorizari implicare, dăruire. Recent am inceput proiectul Casa Nicolae, un centru care va gazduii peste 50 de batrani, ramasi singuri si care nu au nici un ajutor de nicaieri. Ne poti ajuta si tu cu sposorizari in bani, hrana, materiale de constructii.

CUM POTI AJUTA

Daca ești o societate comercială care plătește impozit pe profit, sumele aferente sponsorizărilor se scad din impozitul pe profit datorat la nivelul valorii minime dintre următoarele: 0,75% din cifra de afaceri, respectiv 20% din impozitul pe profit datorat. Poti sponsoriza Asociatia H.A.P.P.Y conform Legii nr. 32/1994, cu modificările și completările ulterioare, atât în cazul în care reprezinți o societate comercială care plătește impozit pe profit, cât și în cazul în care reprezinți o microîntreprindere.

INTREBARI SI RASPUNSURI

DE CE SA DONEZI PRIN FIRMA CATRE ASOCIATIA H.A.P.P.Y?

  1. Suntem una dintre cele mai de incredere Asociatii umanitare din Botosani, suntem apreciati de comunitate si folosim toate fondurile in scopul ajutorari semenilior nostri.
  2. Suntem apreciati si avem foarte multa popularitate, de aceea putem promova si mediatiza firma ta si implicarea ei in activitati cu caracter de ajutor umanitar. Astfel, imaginea firmei va primi un aport consistent.

CE POT DONA PRIN FIRMA?

Poti dona prin firma sume de bani, hrana, bunuri, orice, in baza unui contract de sponorizare.

CINE POATE DONA?

  1. orice persoana fizica cu domiciliul in Romania a carei activitate in unul dintre domeniile prevazute la lit. a) este recunoscuta de catre o persoana juridica fara scop lucrativ sau de catre o institutie publica ce activeaza in domeniul pentru care se solicita sponsorizarea.
  2. institutiile si autoritatile publice, inclusiv organele de specialitate ale administratiei publice, pentru activitatile prevazute la lit. a);
  3. orice persoana juridica fara scop lucrativ, care desfasoara in Romania sau urmeaza sa desfasoare o activitate in domeniile: cultural, artistic, educativ, de invatamant, stiintific – cercetare fundamentala si aplicata, umanitar, religios, filantropic, sportiv, al protectiei drepturilor omului, medico-sanitar, de asistenta si servicii sociale, de protectia mediului, social si comunitar, de reprezentare a asociatiilor profesionale, precum si de intretinere, restaurare, conservare si punere in valoare a monumentelor istorice;
  4. de asemenea, pot fi sponsorizate, in conditiile prezentei legi, emisiuni ori programe ale organismelor de televiziune sau radiodifuziune, precum si carti ori publicatii din domeniile definite la lit. a);

CUM SE FACE SPONSORIZAREA?

Sponsorizarea se face printr-un contract simplu de sponsorizare și este necesar ca sumă să fie virată până la finalul fiecarui trimestru, pentru companiile care platesc trimestrial, sau pana la 31 decembrie pentru companiile care platesc impozitul anual. Puteți descărcă de aici  contractul de sponsorizare de mai sus.

CARE SUNT PASII?

Contract de sponsorizare

  1. Descarca contractul de sponsorizare, contractul este completat, semnat, stampilat cu datele asociatie noastre.
  2. Completeaza-l cu datele firmei, obiectul donatiei.
  3. Listeaza-l si trimite un exemplar pe adresa noastra de email [email protected]

INFORMATII DESPRE ASOCIATIA H.A.P.P.Y

Asociatia H.A.P.P.Y – C.I.F al entitatii nonprofit/unitatii de cult 33420329

Reprezentant legal: Ionela Tudose-Ivan

 

Cont Bancar: Beneficiar ASOCIATIA H.A.P.P.Y.

Cont RON: RO 71 RNCB 0041 1470 3703 0001

BANCA COMERCIALA ROMANĂ – BCR BOTOSANI

CONTACT

Pentru donatii si alte detalii despre Asociatia Noastra ne gasiti la