Rezervă o masă caldă pentru Bătrâni singuri bolnavi și fără adăpost de la Casa Nicolae.

Deoarece fondurile noastre sunt limitate și numărul bătrânilor de la Casa Nicolae este în continuă creștere, facem apel la bunătatea dvs pentru a ne ajuta cu hrană zilnică a bătrânilor cazați la Casa Nicolae. Orice donație este binevenită!

Puteți rezerva o masă caldă pentru cei care locuiesc la Casa Nicolae.

Hrănim zilnic peste 80 batrani, din acest motiv, va cerem ajutorul pentru a avea resursele necesare pentru că aceștia să beneficieze de hrană. Contravaloarea unei mese zilnice (pranz) este de aproximativ 100 euro(500 RON). cursul BNR

Atenție: suma de 100 euro(500 RON) reprezintă contravaloarea pranzului pentru toate cele 80 de persoane pe care le găzduim.

Cum puteți rezerva o masă?

Rezervati o data din calendarul de mai jos!

  1. Alegeți o dată disponibilă din calendar
  2. Completati formularul, click pe butonul Rezervă, asteptati cateva secunde și veți fi redirectat către metodele de plată
  3. Alegeți o metodă de plata (daca nu reusiti sa achitati pe parcursul rezervarii, puteti folosi metodele de mai jos pentru plata)
  • Card 
  • Paypal ([email protected])
  • Transfer Bancar Beneficiar ASOCIATIA H.A.P.P.Y. Cont RON: RO 71 RNCB 0041 1470 3703 0001 ///// Cont Euro: RO 44 RNCB 0041 1470 3703 0002 ( va rugam sa ne confirmati transferul cu mesaj text la +40756314281 sau pe messenger aici http://m.me/asociatiahappy )
  • Revolut +40756314281

4. Achitați Suma de 100 euro(500 RON) necesară prin metodele de plată

Ne contactati la 0756 314 281 sau pe facebook messenger aici http://m.me/asociatiahappy

—————————————————————————————-

Pentru firme: Dacă doriți  rezervați mese calde prin firma, o puteți face în baza unui contract de sponsorizare. Rezervați meseleachitațidescărcați contractul de sponsorizare, îl completați și ne trimiteți un exemplar completat la [email protected]. Descarca contract.

————————————————————————————

Offline

Alegeți o dată disponibilă din calendar. Comandați de la orice restaurant 80 meniuri (comandați aceste meniuri de la restaurant pe data aleasă din calendar). Noi ne deplasăm la aceea dată la restaurant și ridicăm meniurile. Va rugăm să ne sunați la 0756 314 281 să ne confirmați comanda.

Dacă nu va puteți ocupa de comanda si sunteti din Botosani, ne contactati la nr 0756 314 281 si venim la dvs daca doriti sa donati. De asemenea puteti transfera în contul nostru bancar suma de 100 euro(500 RON)  și ne ocupăm noi. Va rugam sa ne sunati daca faceti transfer pentru confirmare. +40756 314 281

Alegeți o dată disponibila din calendar și urmați instructiunile.

In cazul in care nu reusiti sa faceti plata pe site, verificati emailul cu care v-ati inregistrat, aveti metode de plata in email.

Specificati va rog la detalii ce metoda de plata ati ales (transfer bancar, paypal, card, este esential acest lucru pentru a identifica rezervarile)

Puteți selecta și rezerva un număr mai mare de zile din calendar. Totalul zilelor rezervate se vor cumula într-o singur plata.

Selectați ziua/zilele dorite din calendar, completați detaliile, click pe butonul REZERVĂașteptați câteva secunde sa se încarce metodele de plata, alegeti metoda de plata.

Dacă doriți să rezervați din calendar o zi din altă luna și nu este vizibilă, apăsați pe aceea săgeata/buton de pe calendar și puteți vedea lunile până în decembrie. 

Program creat si dezvoltat de @Imperial-Media.ro

Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Rezervat
 
- Plata in asteptare

Nume*:

Prenume*:

Email*:

Mobil:

Metoda plata & alte detalii(specificati metoda de plata: card, transfer bancar, paypal):