Rezervă micul dejun pentru persoanele varstnice, bolnave și fără adăpost de la Casa Nicolae.

Deoarece fondurile noastre sunt limitate și numărul bătrânilor de la Casa Nicolae este în continuă creștere, facem apel la bunătatea dvs pentru a ne ajuta cu hrană zilnică a bătrânilor cazați la Casa Nicolae. Orice donație este binevenită!

Puteți rezerva micul dejun pentru cei care locuiesc la Casa Nicolae.

Hrănim zilnic peste 15 batrani, din acest motiv, va cerem ajutorul pentru a avea resursele necesare pentru că aceștia să beneficieze de hrană. Contravaloarea unui mic dejun este de aproximativ 18 euro(90 RON) conversie la cursul BNR

Cum puteți rezerva un mic dejun?

  1. Alegeți o dată disponibilă din calendar: Important – va rog sa cititi (Daca  faceti plata fara a rezerva o data, nu va putem adauga rezervarea. Va rugam sa rezervati data si apoi platiti. Rezervati o data din calendarul de mai jos)
  2. Completati formularul, click pe butonul Rezervă, asteptati cateva secunde și veți fi redirectat către metodele de plată
  3. Alegeți o metodă de plata (daca nu reusiti sa achitati pe parcursul rezervari, puteti folosi metodele de mai jos pentru plata)
    • Card (daca nu reusiti, folositi acest link pentru plata cu cardul) – 
Plateste Micul Dejun cu Cardul
  • Paypal ([email protected])
  • Transfer Bancar Beneficiar ASOCIATIA H.A.P.P.Y. Cont RON: RO 71 RNCB 0041 1470 3703 0001 ///// Cont Euro: RO 44 RNCB 0041 1470 3703 0002 ( va rugam sa ne confirmati transferul cu mesaj text la +40756314281 sau pe messenger aici http://m.me/asociatiahappy )
  • Revolut 0756314281

4. Achitați Suma de  18 euro(90 RON) necesară prin metodele de plată

Ne contactati la 0756 314 281, chat ,facebook messenger aici http://m.me/asociatiahappy

Alegeți o dată disponibila din calendar și urmați instructiunile.

In cazul in care nu reusiti sa faceti plata pe site, verificati emailul cu care v-ati inregistrat, aveti metode de plata in email.

Specificati va rog la detalii ce metoda de plata ati ales (transfer bancar, paypal, card, este esential acest lucru pentru a identifica rezervarile)

Dupa ce apasati butonul REZERVA, asteptati cateva secunde sa se incarce metodele de plata.

Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Rezervat
 
- Plata in asteptare

Nume*:

Prenume*:

Email*:

Mobil:

Detalii: