Rezervă micul dejun pentru persoanele varstnice, bolnave și fără adăpost de la Casa Nicolae.

Deoarece fondurile noastre sunt limitate și numărul bătrânilor de la Casa Nicolae este în continuă creștere, facem apel la bunătatea dvs pentru a ne ajuta cu hrană zilnică a bătrânilor cazați la Casa Nicolae. Orice donație este binevenită!

Puteți rezerva micul dejun pentru cei care locuiesc la Casa Nicolae.

Hrănim zilnic peste 60 batrani, din acest motiv, va cerem ajutorul pentru a avea resursele necesare pentru că aceștia să beneficieze de hrană. Contravaloarea unui mic dejun este de aproximativ 60  euro(245 RON) conversie la cursul BNR

Atenție: suma de 60 euro reprezintă contravaloarea micului dejun pentru toate cele 60 de persoane pe care le găzduim.

—————————————————————————————-

Pentru firme: Dacă doriți  rezervați mese calde prin firma, o puteți face în baza unui contract de sponsorizare. Rezervați meseleachitațidescărcați contractul de sponsorizare, îl completați și ne trimiteți și un exemplar completat la [email protected]. Descarca contract.

————————————————————————————

Cum puteți rezerva un mic dejun?

Rezervati o data din calendarul de mai jos!

  • Alegeți o dată disponibilă din calendar: Important – va rog sa cititi (Daca  faceti plata fara a rezerva o data, nu va putem adauga rezervarea. Va rugam sa selectati data si apoi platiti. Rezervati o data din calendarul de mai jos)
  • Completati formularul, click pe butonul Rezervă, asteptati cateva secunde și veți fi redirectat către metodele de plată
  • Alegeți o metodă de plata (daca nu reusiti sa achitati pe parcursul rezervarii, puteti folosi metodele de mai jos pentru plata
  • Card
  • Paypal ([email protected])
  • Transfer Bancar Beneficiar ASOCIATIA H.A.P.P.Y. Cont RON: RO 71 RNCB 0041 1470 3703 0001 ///// Cont Euro: RO 44 RNCB 0041 1470 3703 0002 ( va rugam sa ne confirmati transferul cu mesaj text la +40756314281 sau pe messenger aici http://m.me/asociatiahappy )
  • Revolut 0756314281

4. Achitați Suma de  60 euro(248 RON) necesară prin metodele de plată

Alegeți o dată disponibila din calendar și urmați instructiunile.

In cazul in care nu reusiti sa faceti plata pe site, verificati emailul cu care v-ati inregistrat, aveti metode de plata in email.

Dacă doriți să rezervați o dată din calendar și nu va descurcați, ne trimiteți dată care o doriți din calendar și rezervăm noi pentru dvs. Ne contactati prin chatul whatsapp sau pe messengerul facebook http://m.me/asociatiahappy

Specificati va rog la detalii ce metoda de plata ati ales (transfer bancar, paypal, card, este esential acest lucru pentru a identifica rezervarile)

Puteți selecta și rezerva un număr mai mare de zile din calendar. Totalul zilelor rezervate se vor cumula într-o singur plata.

Selectați ziua/zilele dorite din calendar, completați detaliile, click pe butonul REZERVĂașteptați câteva secunde sa se încarce metodele de plata, alegeti metoda de plata.

Dacă doriți să rezervați din calendar o zi dinaltă luna și nu este vizibilă, apăsați pe aceea săgeata/buton de pe calendar și puteți vedea lunile până în decembrie.

Program creat si dezvoltat de Imperial-Media.ro

Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Rezervat
 
- Plata in asteptare

Nume*:

Prenume*:

Email*:

Mobil:

Metoda plata & alte detalii(specificati metoda de plata: card, transfer bancar, paypal):