Au scris despre Asociatia H.A.P.P.Y

Asociația Happy a făcut o hartă unde pot fi găsiți oamenii fără adăpost din municipiul Botoșani!

Pentru a veni in sprijinul persoanelor fără adăpost, asociația Happy a creat o hartă pe GoogleMaps, cu locațiile unde aceștia își petrec timpul atât pe perioada zilei cat și pe perioada nopții în municipiul Botoșani. Ii puteți găsi cu ușurință, accesând locațiile, și le puteți oferiți un mic ajutor.

Asociația HAPPY a deschis un restaurant pentru persoane vulnerabile

Asociația HAPPY a deschis un nou restaurant unde persoanele vulnerabile vor primi mese calde gratis. Restaurantul HAPPY are prima locație în Botoșani, urmând a fi deschis în Suceava și Iași. În timpul zilei, restaurantul HAPPY va funcționa ca orice altă locație, putând fi organizate evenimente corporative sau de natură socială: nunță sau botezuri În fiecare seară, restaurantul va servi mese calde persoanelor vulerabile, fără adăpost și bătrânilor nevoiași.

Povestea tinerei care şi-a sacrificat cariera de dragul orfanilor şi al nevoiaşilor. Ionela Ivan dă speranţă în iadul sărăciei

O tânără de 29 de ani din Botoşani, Ionela Tudose Ivan, impresionată de suferinţele persoanelor năpăstuite de soartă despre care relata în reportajele de televiziune pe care le realiza, a decis să înfiinţeze o asociaţie care să-i ajute pe aceşti oameni.

O asociaţie din Botoşani a adus în România containerele pentru donaţii. Orfanii sau familiile nevoiaşe pot primi jucării şi haine

Membrii unei asociaţii botoşănene care ajută nevoiaşii au venit cu o idee inedită pentru a colecta cât mai multe ajutoare. Amplasează containere din metal şi caron în tot oraşul Botoşani pentru donaţii. Sunt acceptate jucăriile, dar şi hainele sau păturile. Bunurile colectate vor ajunge la orfani sau la familii nevoiaşe.

Asociaţia HAPPY, alături de persoanele nevoiaşe – Monitorul de Botoșani

Oameni cu suflet mare s-au mobilizat pentru ca persoanele cazate în centrul de urgenţă deschis la Şcoala 3 din municipiul Botoşani să primească zilnic o masă caldă. Acest demers umanitar a fost iniţiat în urmă cu câţiva ani de membrii Asociaţiei HAPPY. „Cu ajutorul vostru, în ultimele săptămâni s-a reușit asigurarea zilnică a unei mese […]

Asociația Happy, apel către populație: „Avem nevoie de 15 supe fierbinți în această seară”

Temperaturile scazute din ultimele zile au determinat reprezentantii Asociatiei „Happy” sa ofere o masa calda persoanelor fara adapost din Botosani. Pentru a veni in sprijinul lor, Asociatia „Happy” a lansat un apel catre ceta…

Și ei locuiesc în Botoșani! Oamenii străzii au primit câte o supă caldă din partea Asociației Happy – Botosaniul.ro

Începe o perioadă lungă și grea pentru botoșănenii care locuiesc sub cerul liber. Îi cunoaștem ca „oamenii străzii” și cel mai adesea ne ferim de ei. Nu ne încântă întâlnirile cu ei, mai ales dacă îndrăznesc să ne ceară 1 leu pentru o pâine.

LOCAL | Zeci de copii săraci au primit ajutoare din partea Asociației Happy. FOTO! – Gazeta de Botoșani – GazetaBt.ro : Stiri Botosani , Politica Botosani , Sport Botosani , Evenimente Botosani , Anunturi Gratuite Botosani , Muzica Botosani

Săptămâna aceasta, Asociația Happy a trimis din nou donații in satul Chișcăreni – Botoșani. “Am reusit datorita celor care doneaza in containerele de colectare a Asociației HAPPY sa trimitem un număr mult mai mare de haine. Din partea Fundației Prieteni Pentru Tine copii proveniți din familiile cu nevoi au primit hăinuțe noi pentru a avea …

Oamenii străzii nu sunt uitați de voluntari. Gestul emoționant al unui bărbat pentru copilul unui voluntar: „Într-un final am acceptat…” – FOTO

Sezonul rece se apropie cu pași repezi și, într-o perioadă în care mai toată atenția se concentrează asupra gestionării crizei provocate de pandemia de coronavirus, voluntarii își îndreaptă privirile spre oamenii străzii, oamenii nimănui, de care se pare că toată lumea a uitat.

FOTO Tunel de dezinfectare fabricat la o firma din Botosani, donat Spitalului Judetean de Asociatia Happy

Duminica, 05 Aprilie 2020, ora 19:14 La intrarea in Spitalul Judetean de Urgente Mavromati din Botosani a fost instalat un tunel de dezinfectare cu dezinfectat si lampi UV donat de Asociatia Happy si care a fost fabricat la de o companie locala dupa un prototip primit de la un producator de Anglia.

Membrii Asociaţiei Happy au adus o bucurie copiilor internaţi la secţia de Pediatrie FOTO – Stiri Botosani

Membrii Asociaţiei Happy au organizat o nouă acţiune superbă. Costumați în personaje din desene animate și însoțiți de prințesa Rapunzel, membrii Asociaţiei Happy au mers la secţia de Pediatrie din Botoşani şi au împărţit cadouri copiilor nevoiţi să petreacă Paştele pe patul de spital. Înarmați cu zeci de baloane colorate, mingi, suc și cozonac aburind …

Întâlnire cu ONG-urile comunității persoanelor cu dizabilități, CJ pregătește un pact – GALERIE FOTO La Consiliul Județean a avut loc vineri o întâlnire a conducerii instituției cu reprezentanții a 11 organizații neguvernamentale din Botoșani ce activează în domeniul serviciilor pentru persoanele cu dizabilități.

Oamenii străzii din Botoșani dau în judecată Direcția de Asistență Socială care i-a ținut flămânzi 129 de zile în centre de carantinare

Oamenii străzii s-au unit într-un proces colectiv și dau în judecată Direcția de Asistență Socială din subordinea Primăriei Municipiului Botoșani, după ce au fost ținuți flămânzi 129 de zile și acuză DAS de neasigurarea condițiilor minimale din starea de

H.A.P.P.Y : în căutarea oamenilor nevoiaşi

Asociaţia H.AP.P.Y este speranţa şi ajutorul oamenilor bătuţi de soartă indiferent de vârstă. Zilnic zeci de oameni au parte de o masă caldă din partea reprezentantilor. Minunea din viaţa oamenilor fără adăpost are loc săptămânal. E o mândrie pentru cei de la asociatie că pot ajuta bietele suflet

Mesaj Asociaţia HAPPY – “Locuitorii unui oraş hrănesc oamenii străzii” – Monitorul de Botoșani

Membrii Asociaţiei HAPPY continuă să fie alături de oamenii străzii şi să le asigure în fiecare seară hrană caldă. „Meniul din această săptămână a fost foarte bogat şi diversificat – sarmale, friptură, ciorbă de purcel, fructe, apă. Sâmbătă seară am împărțit pături tuturor persoanelor fără adăpost din Botoşani, inclusiv celor cazați temporar la Scoala 3.

Botoșaniul prinde culoare! Asociația Happy desenează jocuri interactive

Dacă v-ați plimbat în ultimele zile prin Parcul Mihai Eminescu, este foarte probabil să fi observat mai multe desene interesante, cu rol educativ. Punctele cardinale, șotronul, sistemul solar sau numerele de la 1 până la 9, toate frumos colorate pe aleile din Parcul Eminescu.

Primul frigider social funcționează și la Fălticeni

Cu puțin efort și din câteva idei inspirate se pot naște fapte lăudabile. Un proiect inedit pentru Fălticeni vrea să-i facă pe concetățeni mai darnici și buni cu cei nevoiași, oameni ai străzii, trecători săraci sau localnici cu situație materială precară. Pentru ei a fost creat un punct comunitar d

„Frigidere sociale” în Botoșani

Oamenii săraci din municipiul Botoșani vor putea lua mâncare din frigiderele sociale. Acestea au fost instalate în două zone intens circulate, iar cei care doresc pot dona alimente pentru persoanele nevoiașe. Sunt și reguli: în frigiderele sociale nu pot fi lăsate alimente perisabile și nici expirate, după cum transmite Gina Poenaru: „Un proiect inițiat în urmă cu câteva luni a prins viață la începutul acestei săptămâni.

Lupta cu Covid-19 nu este doar a cadrelor medicale. Este a tuturor oamenilor care fac front comun cu acestea | Cum ne putem implica

Criza cauzata de noul coronavirus a adus cu sine si ceva bun: un val de solidaritate, de implicare, de recunostinta fata de cei care lupta pentru salvarea pacientilor infectati cu COVID-19. Asa cum, intr-un razboi, soldatii din linia I isi pun binele…

Asociatia Happy

Content filed under the Asociatia Happy category.

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala “Lucie Lecomte: Botosani

Am citit de curând o postare pe facebook-că tot e la modă-care spune că “singura dizabilitate care există e prostul obicei”. Cuvântul însuşi-“dizabilitate” poate ar trebui înlocuit cu abilităţi speciale. Din acest punct de vedere, C.I.T.O.

Situaţie incredibilă: voluntarii care au făcut curat la un spaţiu de joacă, puşi să aducă mizeria înapoi. De ce s-au supărat locatarii din zonă

O asociaţie umanitară din Botoşani implicată în numeroase acţiuni sociale cu ajutorul voluntarilor a fost protaganista unei întâmplări tragico-comice. După ce au curăţat de gunoaie şi buruieni într-un spaţiu de joacă pentru copii, reprezentanţii asociaţiei s-au trezit reclamaţi la Poliţie de locatarii blocurilor şi puşi să ducă gunoiul înapoi.

asociatia happy

Somax TV Televiziune Botosani

Frigidere sociale la Botoșani

După ce au instalat pe străzile oraşului containere pentru îmbrăcăminte, soţii Tudose -Ivan au montat două frigidere sociale în două intersecţii intens circulate.Oricine poate lăsa acolo alimente neperisabile pentru persoanele nevoiaşe, care au aflat deja despre această metodă caritabilă lansată în premieră la Botoşani.

Tânără acaparată de depresie strigă după ajutor – Ziar Info Iași | Stiri Iasi

Ioana, un fost copil cu entuziasm în ochi si planuri de viitor, o regăsim astăzi sub”hainele” unui adult atins de depresie,o boală ce nu este încă înţeleasă în totalitate. Nu este de mirare că această neprietenoasă boală si-a pus ghearele pe ea, având în vedere situaţia ei. Crescută într-un centru …

No Title

No Description

Primarul a ieșit în oraș să strângă oamenii străzii și să îi ducă la căldură, însă ei nu prea vor fiindcă… “alea sunt condiții?” – VIDEO & GALERIE FOTO

Edilul șef se află la această oră în oraș, în căutarea persoanelor fără adăpost, pentru a le scăpa de ger. Cosmin Andrei nu este singur, ci alături de reprezentanți ai Poliției Locale, Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență și Asociației HAPPY.

O parohie din județul Botoșani oferă hrană caldă persoanelor fără adăpost. „Să știți ca săracii trebuie sa mănânce în fiecare zi, nu doar de Paști și de Crăciun” – BotosaniNews.ro

O parohie din Botoșani s-a aliat cu asociație umanitară și oferă hrană caldă persoanelor fără adăpost. Este vorba despre Parohia Vorona Centru, care strânge donații cu ajutorul cărora oferă o masă oamenilor fără un acoperiș deasupra capului.

Primul frigider social din Moldova: oamenii pot pune aici mâncare pentru nevoiaşi, iar săracii se pot aproviziona la orice oră

În municipiul Botoşani, în apropierea a două intersecţii foarte circulate, Asociaţia umanitară Happy a instalat două frigidere sociale. Sunt primele din Moldova, spun reprezentanţii asociaţiei, şi sunt destinate persoanelor nevoiaşe. Reprezentanţii asociaţiei au făcut totul din proprie iniativă.

Asociatia Happy

Content filed under the Asociatia Happy category.