Deoarece foarte multe persoane organizează parastase pentru sufletele celor adormiți la Casa Nicolae, am creat un modul prin care aveți posiblitatea să faceți online parastas pentru sufletul celor adormiți. Completați formularul cu toate datele cerute, achitați suma minimă de 1000 Roni sau mai mult în funcție de posibilități și de ce doriti, iar noi ne ocupăm de toate.

Doua feluri de mancare: aproximativ 60 de meniuri. Colaci, preot și tot ce presupune un parastas. Faceți cea mai mare pomană de sufletul celor adormiți, hranind cele 60 de persoane varstnice, gazduite la Casa Nicolae, acum având posibilitatea să faceți acest lucru de oriunde va aflați. Veți primi poze de la desfășurarea evenimentului pe Whatsapp

Pentru detalii despre organizarea praznicului puteti suna la numarul: 0749707038

oder Whatsapp

Daca intampinati dificultati la plata, completarea formularului: Whatsapp sau 0746659201

Completati formularul de mai jos

Notă: Dacă alegeți să plătiți prin transfer bancar, vă recomandăm să transferați suma dorită (1000, 1500, 2000) în conturile noastre, înainte de a completa formularul.

BCR RON: ASOCIAȚIA H.A.P.P.Y. RO71 RNCB 0041 1470 3703 0001 RNCBROBU

EURO: ASOCIAȚIA H.A.P.P.Y. RO44 RNCB 0041 1470 3703 0002 RNCBROBU

După finalizarea formularului, vă rugăm să atașați un screenshot cu tranzacția sau un fișier corespunzător.

Alternativ, dacă doriți să plătiți cu cardul, completați formularul, iar la final veți putea efectua plata cu cardul.

Va rugăm să adăugați un număr valid pentru confirmare
Precizati data parastasului
0,00 €

Alege-ti metoda de plata

Puteți plăti prin card bancar sau prin transfer bancar.

Klicke oder ziehe eine Datei in diesen Bereich zum Hochladen.
Adauga fisier/poza. Adaugă dovadă plata transfer bancar/ Înainte de a trimite formularul, faceți transferul sumei de bani în unul din conturile noastre bancare: