Ziua ta de naștere este o ocazie minunată de a face o schimbare pozitivă în viața celor din jur! La Casa Nicolae, îți oferim o modalitate unică de a sărbători într-un mod altruist și inimă deschisă. Poți alege să organizezi ziua ta de naștere aici sau de oriunde te-ai afla, iar bucuria va fi nemaipomenită!

Cu noi, poți să faci o diferență reală! Cu un tort delicios și baloane colorate, putem transforma ziua ta într-un eveniment memorabil. Alege sa platesti o suma de bani de e mai jos in functie de posibilitati și noi ne vom ocupa de restul. Pregatim două feluri de mâncare pentru bătrânii și oamenii fără adăpost pe care îi găzduim. De asemenea poti face personal comanda de la o firma de catering. Fiecare gest contează, și nu există satisfacție mai mare decât să știi că 50 de suflete mananca si se bucură de ziua ta.

Poți alege să fii prezent sau poți rezerva, lăsându-ne pe noi să ne ocupăm de toate detaliile – tortul, sucul și atmosfera veselă. În plus, vei primi poze și video cu desfășurarea evenimentului, pentru a păstra amintiri frumoase.

Fă din ziua ta, sau a altcuiva drag o zi de naștere cu adevărat specială la Casa Nicolae, unde fiecare zâmbet contează!

Completează formularul de mai jos.

Va rugăm să adăugați un număr valid pentru confirmare. Pe acest numar de telefon vom trimite si video pe whatsapp.
Precizați data nașterii
0,00 €

Alege-ti metoda de plata

Puteți plăti prin card bancar sau prin transfer bancar.

Faceți clic sau trageți un fișier în această zonă pentru a-l încărca.
Adauga fisier/poza. Adaugă dovadă plata transfer bancar/ Înainte de a trimite formularul, faceți transferul sumei de bani în unul din conturile noastre bancare: