Plătește pentru o zi energia electrică pentru bătrâni de la Casa Nicolae!

Facturile noastre la energia electrică depășesc lunar peste 10000 de lei. Încercăm să economisim cât putem de mult, cu becuri economice, senzori, însă asta este tot ce putem face.

Cheltuilele noastre lunare sunt foarte mari, pentru hrană, haine, produse de curățenie, construcții, produse de igienă pentru cei 70 de bătrâni pe care îi găzduim. Știm că ne sprijiniți în fiecare luna cu rezervarea meselor calde și donații, însă venim din nou cu o nouă rugăminte, și anume să ne ajutăți să achităm aceste facturi lunare, pentru că sunt foarte mari și nu mai facem față cheltuielilor. Astfel, dacă doriți puteți alege o zi din calendar și puteți achita energia electrică doar pentru aceea zi.

După cum am precizat mai sus facturile lunare sunt de aproximativ 10000 lei, astfel împărțit la 30 de zile, pentru fiecare zi ar fi aproximativ 350 de lei. Ajutorul dvs ne ajuta să mergem mai departe. Va mulțumim!

—————————————————————————————-

Pentru firme: Dacă doriți  rezervați  prin firma, o puteți face în baza unui contract de sponsorizare. Rezervați , achitațidescărcați contractul de sponsorizare, îl completați  ne trimiteți  un exemplar completat la [email protected]Descarca contract.

————————————————————————————

Puteți selecta și rezerva un număr mai mare de zile din calendar. Totalul zilelor rezervate se vor cumula într-o singur plata.
Specificati va rog la detalii ce metoda de plata ati ales (transfer bancar, paypal, card, este esential acest lucru pentru a identifica rezervarile)
Selecteaza zilele dorite din calendar, completeaza detaliile, click pe butonul REZERVĂ, așteapta câteva secunde sa se încarce metodele de plata, alege metoda de plata, card, paypal, transfer bancar.
Calendarul se încarcă...
- Disponibil
 
- Rezervat
 
- Plata in asteptare

Nume*:

Prenume*:

Email*:

Mobil:

Metoda plata & alte detalii(specificati metoda de plata: card, transfer bancar, paypal):